Syyskokous pidetty, hallitus valittu ja jäsenyydet ostettavissa...

Hei!

Syyskokous pidettiin 21.11.2020 Rantapirtin maisemissa. Kokouksessa valittiin puheenjohtaja ja hallitus (erovuorossa olevien paikat olivat jaossa uudelleen). Puheenjohtajaksi valittiin 2021-2022 Harri Aaltonen, joka siis jatkaa puheenjohtaja seuraavat kaksi vuotta. Hallituksen jäsenenä jatkaa Markku Kivelä ja erovuoroisten tilalle valittiin Jarno Kolu ja Mika Mäkinen, varajäsenenä jatkaa Jari Mäkinen. Tervetuloa Mika uutena jäsenenä hallitukseen!

Jäsenyyksien hinnat pidettiin samoina kuin edellisenä vuonna, aikuisjäsen 22e (sis transition 1,5e ja liiton osuuden 4e) ja juniorijäseneltä maksut liiton osuus 3e ja transaktiomaksu 1,5e (seuralle 0e). Kannatusmaksu päätettiin olevan 30e ja sillä vain kannatetaan ilman jäsenetuja. Jäsenyydet voi ostaa www.suomisport.fi ja valitsemalla sieltä FGP - FrisbeeGolf Petäjävesi ry:n. Kun on ostanut jäsenyyden voi sen jälkeen ostaa kilpailulisenssin.

Rantapirtillä myös jaettiin seuramestaruuskilpailun palkinnot (kiitos LuoDesignin, joka teki aivan mahtavan hienot palkinnot), jotka pelattiin Kettulanvuoren kotiradalla Petäjävedellä 25.9. - 26.9.2020 kahden kierroksen kilpailuna.

Avoin sarja:

1. Marko Liimatainen
2. Markku Kivelä
3. Mika Mäkinen

Noviisit (alle 840 ratingit):

1. Markus Yläpoikelus
2. Kimmo Raikaa
3. Petri Leppänen

Kierroksien Longest drive -palkinnot meni 1. kierroksella Marko Liimatainen (Longest Drive) ja 2. kierroksella Tomi Rahikainen (Longest Drive). Näissä palkittiin pisin pokaalilla (Tomi R) ja toisen kierroksen voittaja tavarapalkinnolla (Marko L)

Kierroksien CTP -palkinnot meni 1. kierroksella Marko Liimatainen (CTP) ja 2. kierroksella Markku Kivelä (CTP). Näissä palkittiin lähimmäksi korin tolppaa heittänyt pokaalilla (Markku K) ja toisen kierroksen voittaja tavarapalkinnolla (Marko L).

Kausi alkaa olla ohi ja heittäminen Kettulanvuoren radalla tulee loppumaan kun lumi tulee maahan ja hiihtolatuja aletaan sinne ajelemaan, siihen asti radalla voi heitellä ja sulkemisesta frisbeegolfin osalta ilmoitellaan nettisivuilla ja somessa (facebook).


Kiitos halliituksen puolesta tästä kaudesta ja toivotaan että päästään jo heti kun lumet ovat sulaneet vuonna 2021 heittelemään viikkokisoissa ja muissa kilpailuissa mitä ikinä keksitäänkään. 

Nähdään radalla!

 

Terveisin hallituksen puolesta sihteeri ja hallituksen jäsen Markku. 

 

www.frisbeegolfpetajavesi.fi

frisbeegolfpetajavesi(at)gmail.com

Haku

Login Form

Kirjaudu sisään